Over The Barn

Even voorstellen;

Ik ben Marjolein Janse.

Na 35 jaar basisonderwijs ben ik ruim een jaar geleden gestart met mijn bedrijf; Studio The Barn.

Textiele werkvormen zijn altijd al mijn passie geweest. Een paar jaar geleden heb ik de stap genomen om een opleiding te gaan volgen. Zo wilde ik mezelf weer kunstzinnige creatieve inspiratie geven. Ik heb op de Dutch Felt Academy de opleiding tot Felt Artist gevolgd en afgerond.

Ook had ik al langer het idee om de textiele vaardigheden meer onder de aandacht van kinderen te brengen omdat ik, uit ervaring weet, dat er op basisscholen geen tijd en/of kennis meer is om les te geven hierin. Dat is heel jammer want heel veel kinderen genieten er van om creatief te werken.

Ik heb nu een mooie ruimte, die ik The Barn noem. Hier bied ik workshops aan waarbij ik mijn kennis en liefde voor textiel en andere creatieve werkvormen met volwassenen en kinderen kan delen.

Ik hoop je te ontmoeten in THE BARN!